TŪM

Projektas „Tūkstantmečio mokyklos II“

crop 535x217 tum horizontaluslt 00 fichier de reproduction next generation eu posNaujos kartos LT 

Dirbame su Lions Quest

Lions Quest

UNIVERSALUS MOKYMO(SI) DIZAINAS

 

Projektas „MOKYKLŲ APRŪPINIMAS GAMTOS IR TECHNOLOGINIŲ MOKSLŲ PRIEMONĖMIS“


Mokyklu aprupinimas priemonem

 Projektas „Kokybės krepšelis“

Kuriame Lietuvos ateitį 2014 2020

Erasmus+ LELETO leidinys

Nuorodos

 

 

 

 

 

 

logo text 1080 

 Pilietiškumo mokykla LOGO

smm

Utenos jaunimo1

UVSB

Svietimo centras

Emokykla 

LM

NSA 

 

 

 

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nuo 2015-01-01

Tradicinė šventė „Mylėkite ir būsite mylimi“

Parašyta 2024-02-19 Peržiūros: 36

Mokykloje vyko tradicinė šventė „Mylėkite ir būsite mylimi“.
Pasikalbėti apie meilę pakvietė renginio vedėja aštuntokė Berta. Mokytoja Džiuginta su Pijumi papasakojo apie meilę kelionėms ir pristatė nuostabią išvyką pas tikrą Kalėdų senelį, 2b klasės mergaitės padovanojo šokį, o 6a klasės mergaitės visiems padainavo dainas. 7b klasės jaunosios dizainerės pristatė kolekciją, skirtą šv. Valentino dienai. Visus išradingumu sužavėjo 5-ų, 7-ų klasių mokinės su mokytoja Aldona, pristačiusios nuostabią širdelių kolekciją. Meilė - amžina, apie tai kalbėjo Dominyka, pristatydama iliustruotą pasaką „Mylėsiu tave, kad ir kas nutiktų“.
Vasaris yra mėnuo, kupinas švenčių, todėl 3b klasės mokiniai dainavo dainą apie Lietuvą ir deklamavo eilėraščius apie meilę.

6b klasės mokiniai Rapolas su Marija padarė širdelių rėmelį ir pakvietė norinčius nusifotografuoti. Karjeros mokytoja Inga papasakojo apie profesiją, kai dirbama visą parą - mamos profesiją, perskaitė knygą „Širdelės mylimiems vaikeliams“.
Meilė būna įvairi, todėl meile poezijai pasidalino 5c klasės mokinės Kamilė ir Velta, meilės posmus Lietuvai skyrė Kotryna, o 8a klasės mergaitės Paulina ir Gabija pasidalino receptais, pagal kuriuos pagamintais skanėtais galima būtų pradžiuginti artimuosius. Visi žavėjosi technologijų mokytojos Jovitos su 5-6 klasių mokiniais sukurta kompozicija „Mylinti širdis“, o 1b klasės mokiniai su mokytoja Edita būrelyje „Kūrybiškumo erdvė“ širdeles dekoravo mišria technika.
Dėkojame visiems šventės dalyviams ir linkime mylėti ir gerbti visus esančius šalia, rūpintis mūsų mažaisiais draugais, puoselėti Tėvynę Lietuvą, skaityti mėgstamas knygas, dainuoti dainas apie meilę.